. 10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου – 13 Οκτωβρίου 2018, 14:30 – 20:00 - TCS Educational Consultants

10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου – 13 Οκτωβρίου 2018, 14:30 – 20:00

Εκτύπωση

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 19:07 Εμφανίσεις: 5592

Ο οργανισμός εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS διοργανώνει στις 13 Οκτωβρίου την 10η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου. Επισκεφθείτε την έκθεση, συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς και ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σας ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Βρετανίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους. Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό με τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας και ενημερωθείτε για την δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφιών και χορήγησης φοιτητικών δανείων που καλύπτουν όλα τα δίδακτρα. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από το εξουσιοδοτημένο κέντρο του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) του οργανισμού εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS που από το 1997 βρίσκεται δίπλα στους νέους σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις τους.

Κατά την διάρκεια των εκθέσεων θα έχετε επίσης την δυνατότητα να παρακολουθήσετε διαλέξεις για αρκετούς κλάδους σπουδών και τα κριτήρια εισδοχής τους καθώς και πληροφορίες για έξοδα σπουδών, βρετανικό φοιτητικό δάνειο και άλλα πολλά ενδιαφέροντα για μαθητές και γονείς.

Επίσης, για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν και χρειάζονται βοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο έχει προσαρμοστεί/σχεδιαστεί και είναι σταθμισμένο στα Κυπριακά δεδομένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η Έκθεση έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22 669 779.

Subscribe to our mailing list today!
Get our e-mail newsletters that will keep you supplied with the latest news. Follow the news that matters to you.
------WebKitFormBoundaryZJAQutTTfJKQFAuy Content-Disposition: form-data; name="func" file.upload